Mitsubishi Carisma 1.8 GDI LS (1998)
Uitvoering | Carisma 1.8 GDI LS |
Bouwjaar | 1998 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Nu een precies een jaar in het bezit van een Mitsubishe Carisma GDI en echt wat een geweldige auto! Geen moment spijt van gehad met de aanschaf, het is echt elke keer weer en genot om erin te rijden.
Pluspunten:
- Ruimte in de wagen (ik heb 2 kinderen) zowel in de auto als laadruimte.
- Schakelt lekker soepel.
- Bij inhalen op snelweg bijvoorbeeld...even gas geven en hij gaat gelijk weg.
- Het verbruik: Ik rij vaak Amsterdam - Almelo....in het begin precies 100 km gereden en dan haalt ie makkelijk gewoon 1 op 17. (met airco aan!)
- In de stad rij ik 1 op 13 a 14....nog netjes voor zo een grote auto!
- Verbruik is makkelijk te zien in display!
- Het verbaasd me dat ik, ondanks dat ik soms 3 volwassenen acherin heb, dat ie geen drempels raak.
Ik kocht de auto van iemand en deze was dealeronderhouden. Alles boekjes en ook rekeningen waren aanwezig. De auto was wel toe aan een beurt maar goed.
- Weggebracht voor grote beurt. Het enige wat aan vervanging toe was was de linkerfuseekogel. (afgelopen weekend rechts laten vervangen)
- Met het koude weer afgelopen Januari startte ie niet meer. ANWB gebeld....accu stuk. Bleek dat de originele accu er nog in zat en die was aan vervanging toe.
- 2 nieuwe voorbanden.