Mini Clubman One Business Edition (2020) #2

autoreview

Mini Clubman One Business Edition (2020)

Signalement

UitvoeringClubman One Business Edition
Versnellingen6, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2020
Jaar van aanschaf2020
KM-stand laatst11.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Ingeruild met reden

 • 11.000 km

De Clubman voor ons bedrijf was echt een perfecte auto, maar we hadden bij aankoop een dak laten inbouwen van Webasto. Dat dak klapperde en gaf een dreun op de oren zodra we de showroom uit reden. Vanaf dat moment kwamen we in conflict met Webasto en de Webastodealer. Gelukkig niet op onze verantwoordelijkheid, want de BMW-MINI dealer Broekhuis nam die verantwoordelijkheid wel op zich als leverancier, maar Webasto was niet van plan ook maar iets te doen aan het klapperende en dreunende dak. Gelukkig deed Broekhuis ons een prima aanbod om de Mini terug te nemen en een bijna vergelijkbare nieuwe mini van 2021 te leveren, maar over Webasto en haar schandalige service hebben we geen goed woord over! Onze tip, neem altijd een af-fabriek dak, dan weet je dat het voor de auto gemaakt is!

4,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE MINI Clubman

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens