Mercedes-Benz GLA 250 e Business Solution Luxury (2022)

autoreview

Mercedes-Benz GLA
Mercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLAMercedes-Benz GLA

Signalement

UitvoeringGLA 250 e Business Solution Luxury
Versnellingen8, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2022
Jaar van aanschaf2022
KM-stand bij aanschaf5 km
KM-stand laatst4 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Gebruikservaring na ruim 13000 km

 • 4 km

Ik heb deze (plugin) auto gekocht vanuit het oogpunt dat ik een groot deel van mijn ritjes elektrisch kan afleggen, maar op autovakantie wil ik niet de angst hebben van lang wachten of geen laadpaal in de buurt.
Vanuit dat oogpunt voldoet de Mercedes aan mijn verwachtingen. ik heb op dit moment 13950 km afgelegd waarvan 9738 elektrisch. De verbruik cijfers daarbij vallen niet tegen. Brandstof 45,5 km/l en 13,4 Kwh/100 km. Daarbij moet ik opmerken dat mijn rijstijl er helemaal op gericht is om zo efficiënt mogelijk te rijden, dit in tegenstelling tot mijn echtgenoot die daar niet aan meedoet :-). Wat mij echt tegenvalt bij deze auto is het geluidscomfort. Zeker het bandengeluid is soms op het irritante af. Ook de "veiligheids" systemen zijn op dit model ronduit karig (geen adaptiv cruise control) en bij het ingrijpen van de "Lane departure warning" schrik je je af toe een ongeluk omdat dit een soort remingreep is. Daarnaast is het mij volstrekt onduidelijk wanneer dit systeem nu precies ingrijpt, ik schakel het altijd uit.

3,8
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  3
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz GLA

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens