Mercedes-Benz G 500 Stationwagon Lang (2005)

Mercedes-Benz G-klasse Stationwagon Lang
Mercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon Kort - interieMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon LangMercedes-Benz G-klasse Stationwagon Lang

UitvoeringG 500 Stationwagon Lang
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2006

Een G is een verslaving – en geen goedkope.

Na 2x een G270CDI besloot ik te kijken voor een G500 of een G55. Uiteindelijk slaagde ik bij een Duitse MB dealer, daar stond een G500 met 25.000 km, met werkelijk alles er op en er aan.
Ik wist nooit dat ik gevoelig was voor dingen als motorinhoud en cilinders totdat ik met deze auto voor het eerst een tunnel in reed. Wat een geluid! Wat een power! Het is echt niet normaal, als je vol gas geeft is het net een race-auto. De vorige G's hield ik een jaar en verkocht ze door, maar deze moest ik houden. Maar na 3 jaar ben ik deze G nu toch aan het verkopen omdat ik simpelweg er nauwelijks meer mee rij. Maar het afscheid wordt zwaar. Net als de G.

Maar 1 probleem gehad: in het eerste jaar liep de accu op onverklaarbare wijze leeg. Ongeveer 1x per kwartaal. De lokale dealer heeft de auto binnenstebuiten gehaald maar kon niets vinden. Een telefoontje naar G-Center loste alles op: ze hadden daar een G400 in de werkplaats gehad met lekspanning uit de TV tuner. De tuner (die het in NL toch al niet deed) is los gehaald en sindsdien geen vuiltje meer aan de lucht.