AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Mercedes-Benz E 350 CGI BlueEFFICIENCY Elegance (2010)

Uitvoering | E 350 CGI BlueEFFICIENCY Elegance |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
Het eerste jaar
Imiddels is er alweer een jaar verstreken waarin ik genoten heb van deze heerlijke limosine. Het is verbazend te ervaren dat de controle over het vermogen van de motor zo goed is ondanks de 300PK onder de kap. (bijna dubbel vanwat ik gewend was).
Een probleemvrij jaar met alleen de uitgaven voor regulier onderhoud en een set Michelin all season banden. Dat was een rib uit mijn lijf maar wat rijden deze banden in alle weersomstandigheden lekker!!!

Mercedes-Benz E-klasse 350 CGI Avantgarde[Climate control xenon koplampen Schuif/kanteldak
- 2011
€ 15.445

Mercedes-Benz Estate 200 CGI Business Class Avantgarde
- 2012
€ 14.950

Mercedes-Benz Estate 300 BlueTEC HYBRID Ambition Avantgarde | Panoramadak | Navigatie | Lederen Bekleding | Elektrische Achterklep |
- 2013
€ 8.490