Mercedes-Benz E 320 CDI Avantgarde Combi (2004) #2
| Versnellingen | 5, Automaat |
| Bouwjaar | 2004 |
| Jaar van aanschaf | 2004 |
| KM-stand laatst | 0 km |
De rijeigenschappen van de auto in combinatie met de 320 CDI motor zijn geweldig. Hij kan wat sneller zijn en daarom heb ik de auto laten chip-tunen. De trekkracht en accelleratie van de auto zijn fenomenaal. Mijn vorige was de huidige auto maar dan in sedan uitvoering. Ik heb precies dezefde uitvoering gekozen met alleen dit verschil dat het nu een combi is. Na jarenlang Alfa (33-155-156-tweemaal 166) te hebben gereden was het wel even slikken om met een ster voor je neus te gaan rijden. Maar tot op heden absoluut geen spijt. Lage onderhoudskosten geweldige rijauto. Moet ook wel als je net als ik tussen de 70.000 en 80.000 km per jaaar rijdt. Restwaarde is in mijn geval ook zeer belangrijk. Schaf bijna elke 1.5 jr een nieuwe auto aan en de restwaarde van de Benz zijn onovertroffen.
Ik heb 1 keer pech gehad. Slang van koelvloeistof was aangevreten door, joost mag weten welk beest. De service van het merk was geweldig. Binnen 20 minuten opgehaald en naar de dichts bijzijnde dealer gebracht. Binnen twee uur weer onderweg met gerepareerde, en gewassen auto. Alles op kosten van het merk MB.
Al met al alleen maar lof voor de auto en het merk.
Geen
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Omdat de Mercedes E55 AMG één van de allersnelste was kocht aan snelheid verslaafde Patrick 'm

Mercedes-Benz E 320 CDI Combi – 2006 – 557.864 km - Klokje Rond

Mercedes-Benz E-klasse - Occasion Aankoopadvies