Mercedes-Benz E 250 Estate (2017)

Mercedes-Benz E 250 Estate (2017)

UitvoeringE 250 Estate
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2018

Het eerste jaar

Na 11 jaar met veel plezier de Toyota Avensis gereden te hebben werd het tijd voor wat nieuws...
Voorwaardelijk bij de keuze was een goed functionerende drive assist en voldoende ruimte. Na de nodige proefritten in verschillende volvo’s Toch ook maar even een proefrit in de E250 gemaakt. Vooraf niet geheel overtuigd door het taxi imago en de onvermijdelijke grappen over de trekhaak en caravan die zouden volgen.
Maar oefffff.... ik was snel verkocht. De afwerking, het grote command screen, het rijcomfort... echt van een ander niveau dan de concurrentie. Neem daarbij de extra grote brandstoftank waarmee je met een redelijke rijstijl 700+ km ver komt en er blijft weinig meer te wensen over.
Inmiddels is de auto een jaar in mijn bezit en heeft ‘ie gisteren zn eerste beurt gehad. Geen problemen, geen storingen. Het enige nadeel is dat bijna iedere andere auto waar je in zit een beetje spartaans aanvoelt.
De pilot assist werkt ook prima. Niet een systeem om volledig op te vertrouwen (je weet nooit wanneer een bocht net even iets te scherp is) maar wel ongeloofelijk relaxed wanneer je eenmaal gewend bent.
Ik had niet verwacht ooit een Mercedes te kopen, nu zou mijn volgende auto zo maar weer een van het zelfde merk kunnen zijn!

4,8

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens