Mercedes-Benz E 200 CGI BlueEFFICIENCY Avantgarde (2009)
Uitvoering | E 200 CGI BlueEFFICIENCY Avantgarde |
Bouwjaar | 2009 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
Heerlijke wagen
Was altijd een droom van mij om een mercedes Benz E-klasse te bezitten. Vroeger, toen ik net mijn rijbewijs had en nog op school zat, ben ik bij het lokale taxibedrijf gaan werken om maar in een mercedes te kunnen rijden. Mooier vakantiebaantje bestond er niet wat mij betreft.
Door de jaren heen met heel veel plezier genoten van de wagen. Moest natuurlij wel een ster op de motorkap staan. het gevel dat je bekruipt wanneer je lekker aan het cruisen bent en je naar die ster kijkt..... onbeschrijfelijk.
Jaarlijks had ik zo'n circa €1.200,-- aan kosten voor onderhoud. Daar zaten dan vaak ook banden bij. Met die banden had ik gewoon pech. lek gereden en dan op een ongelukkige plek. Maar ook gewoon te weinig profiel voor de APK-keuring.
De wagen heeft mij eigenlijk nooit in de steek gelaten. een keertje een kapotte accu. Dan is het fijn dat het garagebedrijf vlak bij je woning is gevestigd. Ook was een keer mn subframe gebroken. Kwam ik pas achter toen ik bij een beetje stevig remmen op de linkerbaan bijna in de vangrail hing. Dat is door Mercedes heel netjes opgelost. Stond toen al meer dan 270.000 km op de teller.
Nu gaat de wagen verkocht worden. Staat inmiddels iets meer dan 330.000 km op de teller. Weer aan nieuwe banden toe, ketting moet gespannen worden, wagen maakt raar geluid wanneer je stilstaat en mn remmen doen het niet wanneer je zachtjes wegrijdt. En van overmaat tot ramp is de ster ook afgebroken. De kosten die ik nu moet betalen staan niet in verhouding tot de waarde van de wagen. Inmiddels de gelukkige eigenaar geworden van een Mercedes Benz E300e.

Mercedes-Benz E-klasse 350 BlueTEC 4MATIC Prestige Elegance lage km
- 2013

Mercedes-Benz Estate AMG 63 4MATIC FACELIFT/LEER+S.VERWARMING+VERKOELING+MEMORY/CAM/20' LMV/ACC/ECC/12 MND GARANTIE!
- 2013

Mercedes-Benz E-klasse 200 CGI Business Class Avantgarde