AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Mercedes-Benz CLA 250+ Launch Edition (2025) #3
Uitvoering | CLA 250+ Launch Edition |
Bouwjaar | 2025 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
zeer goed
Ik heb nog maar 400km gereden maar de auto bevalt me enorm. Alleen zijn de rijfuncties nogal omslachtig om er bij te geraken en onveilig om ze te activeren terwijl je rijdt, is nog zeker een punt van verbetering, de fysieke knoppen waren veel aangenamer. Het verbruik is ongeveer 12 kw, zeer goed, ik heb ook nog een MG4 waar ik zeer tevreden over ben maar deze Mercedes overtreft toch alles, mag ook voor 61000€. Als ik meer km heb zal ik mijn review aanpassen,
10,0
PRIVATE LEASE Mercedes-Benz CLA
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Mercedes-Benz CLA 250+ Launch Edition 85 kWh Accu | Trekhaak Wegklapbaar | Memorystoelen | Warmtepomp | Multibeam Led | Stoelverwarming Voorin | Distronic Cruise Control | Achteruitrijcamera | Nightpakket | Dodehoekassistent
€ 59.495

Mercedes-Benz CLA 250+ Launch Edition 85 kWh Accu | Memorystoelen | Warmtepomp | Multibeam Led | Stoelverwarming Voorin | Distronic Cruise Control | Achteruitrijcamera | Nightpakket | Dodehoekassistent
€ 58.395

€ 58.395
Test: Mercedes-Benz CLA - Voor het eerst elektrisch, hybride volgt
Vergelijkende test
Deze twee ‘mislukte’ sportwagens bleken taaie overlevers: Jaguar XJS & Porsche 928
Autotest
Test: Xpeng G6 - Zeer comfortabel, desgewenst zeer snel alleen recuperatie zou steviger mogen
Nieuws
‘Renault wil wereldwijd 3.000 banen schrappen’