AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Mercedes-Benz C 250 Coupé (2012)
| Uitvoering | C 250 Coupé |
| Versnellingen | 7, Sequentiële Automaat |
| Bouwjaar | 2012 |
| KM-stand laatst | 243.000 km |
Afscheid, eindoordeel
Afgelopen januari afscheid van genomen. Het is een BMW 330e sedan geworden. De CLE is helaas nog niet te betalen.
Overall ben ik zeer tevreden. Veel plezier mee gehad en een erg fijne auto. Stil, snel genoeg, stabiel en comfortabel.Had van mij niet hoeven te stoppen maar met inmiddels 243.000 km en 13 jaar oud lijkt het me dat je hoge kosten kunt gaan verwachten, elke APK is spannend.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Mercedes-Benz C-klasse 180 Prestige Avantgarde 156Pk Automaat (SCHUIFDAK, NAVIGATIE, CLIMATE, LEDER, PARKEERSENSOREN, SPORTSTOELEN, TREKHAAK, CRUISE, NIEUWE APK, NIEUWSTAAT)
- 2013
€ 12.945

Mercedes-Benz C-klasse Estate 180 Business Class 125! Avantgarde NAVI LM CRUISE LM.
- 2011
€ 8.000