Mercedes-Benz C 180 Kompressor Sportcoupé (2005)

Mercedes-Benz C 180 Kompressor Sportcoupé (2005)
Mercedes-Benz C 180 Kompressor Sportcoupé (2005)Mercedes-Benz C 180 Kompressor Sportcoupé (2005)Mercedes-Benz C 180 Kompressor Sportcoupé (2005)Mercedes-Benz C 180 Kompressor Sportcoupé (2005)Mercedes-Benz C 180 Kompressor Sportcoupé (2005)Mercedes-Benz C 180 Kompressor Sportcoupé (2005)

UitvoeringC 180 Kompressor Sportcoupé
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2015

C(hristiaan)

Deze auto heb ik op 29-05-2015 gekocht en inmiddels ruim 3 jaar in bezit. Wat een perfecte combinatie. Ik heb een vriendin, geen kinderen, geen huisdieren dus een 3 deurs was een goede keuze voor mij. Benzine omdat Diesel voor mij onrendabel is. Kompressor omdat die Supercharger krachtig is en o zo lekker klinkt bij gas geven. Achterwielaandrijving, de natuurlijke balans. Mercedes omdat Duitse degelijkheid voor mij een must is. SportCoupe omdat ik graag naar fitness ga. En omdat mijn naam met een C begint was de keuze gemaakt. Nog steeds geen spijt. Gekocht voor 8 duizend euro 2e hands, inmiddels ietsje in waarde gedaald maar nog steeds geen spijt. Fijn weggedrag, voorspelbaar, iets wat zwaar stuur, echter op de Autobahn met 240 km/uur voelt het nog steeds stabiel aan. Zelf ben ik 1.86 en zit hier beter in dan in menig andere auto. Stoel kan ver naar achter! Helaas geen leer in de auto, wel een sportpakket, evolution uitvoering.

Positief:
-ideale rijdersauto, je kan perfect natuurlijk rijden en sturen
-panorama dak dat open kan heerlijk (kan ook verduisterd worden)
-Kompressor is geweldig, alleen al vanwege het geluid en de trekkracht
-nog stabiel boven de 200 km/uur

Negatief:
-geen aux
-onderstel is daardoor wel erg hard maar voor nederlands wegdek super

Reparaties:
-nieuwe accu