Mercedes-Benz A 160 Business Solution AMG (2020)

Uitvoering | A 160 Business Solution AMG |
Bouwjaar | 2020 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
Mijn ervaring
In 2020 kreeg ik van mijn toenmalige werkgever een Mercedes A160 AMG line voorgeschoteld. Zou ik deze auto zelf gekozen hebben nee, maar dat maakt de auto die auto niet minder leuk om te rijden.
Laat ik beginnen met mijn ervaring van de afwerking, hoewel deze AMG line letterlijk bomvol zat is een mercedes zeker tegenwoordig gewoon af. Kan er niks aan toe voegen.
Rijden met deze A160 laat ik zeggen dat ik positief verrast ben over de wegligging van deze A, de auto stuurt werkelijk als een mes door de boter door bochten heen. Jammer is wel dat die 160 naar mijn mening echt te weinig vermogen heeft om echt vlot op te trekken of in te halen. Maar al met al, als je dan op de snelweg rijdt dan is het een heerlijke auto.
Na 85000 heb ik deze auto ingeleverd om dat ik mijn eigen bedrijf ben begonnen.
Zou ik zelf zo'n auto weer aanschaffen? Ja als ik het zou moeten vergelijken met een beetje de standaard leaseautos in het segment (Golf/ A3 etc) puur vanwege de uitvoering en afwerking, maar dan wel met een 180 of 200 motor De 160 zou ik persoonlijk niet weer kiezen omdat voor mij dit blok te kort komt als je wilt inhalen....
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties2
- Comfort5
- Kosten5
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Mercedes-Benz A-klasse
Uitgelicht aanbod

Mercedes-Benz A-klasse 180 Business Solution AMG Night Upgrade
- 2019

Mercedes-Benz A-klasse 250 e AMG Line Nightpakket | Panoramadak | Sfeerverlichting | BTW auto | Dodehoekassistent | Apple-/Android Carplay | Rondomzicht camera | Multibeam LED
- 2022

Mercedes-Benz A-klasse 250 Premium Plus AMG LINE NL AUTO