Mercedes-Benz A 160 Business Solution AMG (2020)

autoreview

Mercedes-Benz A 160 Business Solution AMG (2020)

Signalement

UitvoeringA 160 Business Solution AMG
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2020
Jaar van aanschaf2020
KM-stand laatst19.000 km
Lezerswaardering: 25%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Mijn ervaring

 • 19.000 km

In 2020 kreeg ik van mijn toenmalige werkgever een Mercedes A160 AMG line voorgeschoteld. Zou ik deze auto zelf gekozen hebben nee, maar dat maakt de auto die auto niet minder leuk om te rijden.

Laat ik beginnen met mijn ervaring van de afwerking, hoewel deze AMG line letterlijk bomvol zat is een mercedes zeker tegenwoordig gewoon af. Kan er niks aan toe voegen.

Rijden met deze A160 laat ik zeggen dat ik positief verrast ben over de wegligging van deze A, de auto stuurt werkelijk als een mes door de boter door bochten heen. Jammer is wel dat die 160 naar mijn mening echt te weinig vermogen heeft om echt vlot op te trekken of in te halen. Maar al met al, als je dan op de snelweg rijdt dan is het een heerlijke auto.

Na 85000 heb ik deze auto ingeleverd om dat ik mijn eigen bedrijf ben begonnen.

Zou ik zelf zo'n auto weer aanschaffen? Ja als ik het zou moeten vergelijken met een beetje de standaard leaseautos in het segment (Golf/ A3 etc) puur vanwege de uitvoering en afwerking, maar dan wel met een 180 of 200 motor De 160 zou ik persoonlijk niet weer kiezen omdat voor mij dit blok te kort komt als je wilt inhalen....

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  2
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz A-klasse

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens