Mazda CX-30 (2021) #2
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
CX 30 150 pk TOP!
Op 6 feb'22 mijn CX5 ingeruild voor een CX30. De CX5 mankeerde niets aan, maar werd mij te groot. En laat mijn dealer (Pierre Heerhugowaard) toevallig ( toeval bestaat niet ) 2x een import company car van Mazda Denemarken te hebben staan, 1 was al verkocht Ik moet zeggen: was een he-le goede ruil. Ik ben super tevreden,, en de auto is ondertussen aardig "aangekleed", alle leverbare paketten zijn gemonteerd, en het zwart leer is vervangen door wiebertjes bruin. De auto rijdt superzuinig (als je normaal rijdt) maar het sportieve gedrag nodigt zeer zeker uit :) Uiterst betrouwbaar en standaard voorzien van heel veel accecoires, incl electrisch bedienbare achterklep! Ben nogal veel op vakantie geweest (zonder auto) dus deze gaat nog jaaaaren mee :) Zeer tevreden ook over alle mensen werkzaam bij deze dealer, dwz verkoopdadviseurs (Jens), de receptie"mannen" en de werkplaats! Autorijden kost geld, maar op deze wijze van ondersteuning is het minder erg:)
1e grote beurt
Vorig jaar januari zijn 2e beurtje gehad. geen bijzonderheden geconstateerd
Vandaag 230124 zijn 40.000 km beurt gehad, ondanks dat de kilometers nog niet gereden zijn, maar dan gaat t om de leeftijd, uiteraard no issues.
Aangezien de garantie in juli dit jaar afloopt, en ik een flyer was tegengekomen van Actua Ass. die de mogelijkheid biedt om tot 10 jaar volledige Mazda garantie af te sluiten, in samenwerking met de dealer, ben ik daarop ingegaan. Alle zaken die na 3 jr Mazda garantie niet gedekt worden, zijn door hun gegarandeerd. Kortom, voor mij geen electra "bak" maar deze mild hybrid kan nog lang mee. Zou graag de auto stage 1 laten tunen, maar heb inmiddels bij vele tuners navraag gedaan, de 150 pk is software matig NIET aan te pakken. is jammer maar niet anders de auto rijdt evengoed geweldig
OVERALL heb ik sinds 2010 een aantal auto's "versleten", (zie andere reviews) maar het heeft dus "even" geduurd voordat ik de "ware" tegenkwam, en dat is de CX30. !
PRIVATE LEASE Mazda CX-30

Mazda CX-30 2.5 e-SKYACTIV-G 140 Nagisa Automaat !
- 2024

Mazda CX-30 2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid Luxury 1e Eig., Dealer ondh, 186 PK, Navigatie, Leer, A. Rij-camera, Head-Up, Bose, Stoel & Stuur verw, Stoel geheugen, Apple Carplay / Android Auto, A. klep electr.
- 2021

Mazda CX-30 2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid Luxury | LEER | BOSE | SCHUIFDAK | STOEL-STUURWIELVERWARMING | CAMERA | NAVIGATIE
- 2021