Mazda 3 Sport 2.0 Active (2003)
Uitvoering | 3 Sport 2.0 Active |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Met veel plezier in een opel vectra gereden (ondanks vele modificaties en reparaties).
Jarenlang jappanner gereden, maar op een ogenblik vond ik dat ze achterstand kregen wat betreft model en uitrusting.
Eigenlijk bij toeval tegen een jonge 3 sport 2.0 active aangelopen, de jappen hebben toch weer voorsprong, zeker wat uitrusting betreft.
Het is een 2 liter, dit had wat minder gekund, ik hoop dat het verbruik meevalt, dit was` bij de vectra een pluspunt (1 op 14).
Mazda was vroeger niet mijn favoriete jap (reed altijd toyota celica).
Mazda 3 zeker deze uitvoerng is indrukwekkend zeker in het donker, xenon en super daschboard.
Cd klinkt geweldig, maar de radio is hopeloos, is helaas niet wisselbaar (zal bij de dealer eens vragen naar een oplossing).
Ik rijdt voor 80 procent snelweg en voor 60 procent in de rustige uren, vind het daarom storend dat met zoveel extra"s niet een cruisecontrol eraf kon, echt jammer.
Problemen heb ik nog niet na 500km,misschien het verbruik,ik verwacht het voorgeschreven verbruik.