Lynk & Co 01 (2021) #5

autoreview

Lynk & Co 01

Signalement

Uitvoering01
Versnellingen7, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2021
Jaar van aanschaf2021
KM-stand bij aanschaf4 km
KM-stand laatst8.000 km
Lezerswaardering: 46%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Vallen en opstaan

 • 250 km

Het bestelproces had de nodige haken en ogen, vanuit het hoge noorden was twee keer een bezoek aan Amsterdam nodig, om communicatiestoornissen op te lossen, software problemen door te nemen, maar uiteindelijk vond een week geleden de levering plaats in Diemen. Ik kreeg een duidelijke uitleg van de meest noodzakelijke functies, en had tevoren op internet de diverse beschrijvingen gelezen en de 140 kilometer naar huis verliepen prima.

De auto roept al diverse reacties op bij passanten, wat een mooie kar, wat is het enz. Voldoende stof voor een gezellig gesprek met een positieve insteek.

Ik ga nu eerst een maand rijden en als het bevalt wellicht langer. Nog wat onzeker over de computergestuurde functies.

Jammer dat vooraf geen keuze voor all weather banden mogelijk was.

Ik laat van mij horen

Zomer 2022

 • 8.000 km

Na ruim een half jaar rijden, zijn we nog steeds tevreden over de auto, mede omdat de contacten met de Lynk & Co organisatie niet nodig waren.
Ik rijd dankzij de in de zomer haalbare 65 km elektrisch, en daardoor 60% elektrisch en 40% op benzine. Ik laad meestal thuis op, gewoon met de huisstekker, duur: 6 uur.
De auto rijdt prima en valt nog steeds op in de noordelijke regio.
Ik geef toe dat ik van de diverse mogelijkheden op electronisch gebied weinig gebruik maak.
Prettig is de adaptieve cruisecontrol, ik gebruik de routeplanners, hen geen favoriete radiostations, gebruik geen internetapplicaties, we rijden simpel van A naar B voor een redelijke prijs in een goede auto

5,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens