Lexus GS 430 President (2005)
Uitvoering | GS 430 President |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Lexus Gs430 President.
k ben sinds een aantal weken in het bezit van een Lexus Gs430 President.
Het lijkt me leuk mijn ervaringen te delen in de toekomst, dus vandaar dat ik deze review aangemaakt heb.
Dit is mijn 4e Lexus. Ik heb een IS 300 een sc400 gehad, en ben nog in het bezit van een sc400.
De auto bevalt me uitermate goed, acceleratie en wegligging is super, wagen is rondom 30mm verlaagd, er zijn 20¨ Ascari velgen gemonteerd, ramen zijn iets getint, en de auto is compleet gewrapt in de kleur parelmoer wit.
Auto is erg stil, en loopt erg soepel.
155.300: We zijn op vakantie geweest met de Lexus, uiteraard geen enkel probleem. We hebben op de lange baan met gemak 1 op 10 gereden.
161.000 Beurt uitgevoert, nieuwe olie en filters. Castrol magnatec 5 W 30.
Tevens nieuwe banden achter.
275-30-R20 Pirelli P-Zero, zeer goede band ook met nat wegdek.
181.000. Tijd om weer eens wat te schrijven. Ik heb nieuwe uitlaten gemonteers, Tanabe Medailon. Ik vond de wagen wel heel erg stil, het geluid is echt geweldig nu, niet hard maar mooi zwaar geluid.
Tot nu toe nog niets geen problemen gehad.
27-10-2018. 197.000km Tijd om weer een update te geven.
De lexus bevalt me nog steeds heel goed. 1 probleempje gehad met AFS, bleek een sensor te zijn links achter op draag arm. Verder nog steeds probleem loos.
Doordat mijn velgen beschadigd zijn geraakt door rommel op het wegdek heb ik velgen uit Japan besteld. Work Zeast velgen 19inch. Zeer uniek.
Update Lexus GS430
Tijd om even weer een update te geven.
Zoals je kunt zien maak ik niet heel veel kilometers.
De lexus doet het geweldig. probleemloos, en rijd en schakelt nog steeds prima.