Lancia Thesis 3.0 V6 24v Emblema (2003)

Uitvoering | Thesis 3.0 V6 24v Emblema |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Was ruilen een goede keuze??
Na een jaar in de Audi te hebben gereden was een diesel niet meer nodig, dus dan ga je kijken naar een leuke benzine auto, eisen waren:
* Uitstraling
* Een beetje vermogen
* Betrouwbare motor
* Niet al te duur
Na een aantal auto's te hebben bekeken kwam ik deze Thesis tegen op het internet, gebeld en een afspraak gemaakt, ik had nog nooit zo'n auto in het echt gezien en was er toch zeer verbaasd over, wat een mooie auto!
Na een proefrit te hebben gemaakt was ik helemaal om, wat een goede wegligging! Uiteindelijk zijn we het er over eens geworden dat we zonder bijbetaling hebben geruild, geweldig!
Inmiddels ben ik 2.000 km verder en kan ik wel zeggen dat het verbruik me aardig meevalt, ondanks dat een aantal mensen me hebben verteld dat hij behoorlijk zuipt... Wat verwacht je anders van een 3.0 V6??
Het comfort is enorm goed, hij zweeft over de weg, hobbels en kuilen verneem je nauwelijks.
Ik hoop dat alles me blijft meevallen en dat ik nog lang met plezier in deze auto kan blijven rijden! Binnenkort volgt meer...