Lancia Thesis 2.4 JTD 20v Emblema (2005)

autoreview

Lancia Thesis
Lancia ThesisLancia ThesisLancia ThesisLancia ThesisLancia ThesisLancia ThesisLancia Thesis - interieurLancia Thesis - interieurLancia Thesis - interieur

Signalement

UitvoeringThesis 2.4 JTD 20v Emblema
Versnellingen5, Automaat
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Beter dan de vorige

Mijn tweede Thesis, heeft 165 pk i.p.v. 150, 20 kleppen i.p.v. 10
en een automaat i.p.v. een 6 bak.

Hoewel het verbruik wel wat hoger is (nu ± 1:16 op de grote weg), heeft dit exemplaar nauwelijk meer raadselachtige meldingen over vermeende gebreken. Iets waar het eerste exemplaar onder gebukt ging. Bij 85.000 km ging de turbo stuk, terwijl ook de injectoren zijn vervangen. Goed dat dit nog onder garantie gebeurde, want dit kon wel eens een dure reparatie zijn geweest.

Ik heb me toch weer laten verleiden om een derde Thesis aan te schaffen : een 2,4 emblema in een fraaie elegante uitvoering (aparte kleur, velgen en bekleding !), een heel mooie en exclusieve auto !

3,8
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens