Lancia Thesis 2.4 JTD 10v Emblema (2003)

autoreview

Lancia Thesis
Lancia ThesisLancia ThesisLancia ThesisLancia ThesisLancia ThesisLancia ThesisLancia Thesis - interieurLancia Thesis - interieurLancia Thesis - interieur

Signalement

UitvoeringThesis 2.4 JTD 10v Emblema
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2003
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Ik heb deze Thesis gekozen om het prachtige design, zowel van binnen als van buiten en de uitermate complete uitvoering. Dat het geen 13 in een dozijn auto is vind ik ook een voordeel.
Ik krijgt bijzonder veel uiterst positieve reacties, ook nu ik er al meer dan een jaar mee rijd, hetgeen met één van de grote Duitse merken niet altijd het geval is.

In de eerste 8 maanden veel elektrionisch ongemak gehad, hetgeen ik eigenlijk ook wel had verwacht (nieuw model/nieuwe techniek/veel elektronica /Italiaans), maar alles is tot volle tevredenheid verholpen en sindsdien geen enkel probleem meer gehad.

PROBLEMEN

Het open dak met zonnecellen activeerde het alarm.
Veel foutmeldingen betreffende alle electronische systemen en daadwerkelijke haperingen in deze systemen: Benzine injectie, autom. handrem, dashboard, airbags, skyhook schokbrekers en abs.

De dealer heeft hier altijd direct en voortvarend op gereageerd.

In de praktijk ben ik nooit echt gestrand.

Na het vervangen van de centrale regeleenheid in December 2003 geen enkel probleem meer gehad.

Het enige minder prettige dat resteert vind ik in feite de manier waarop de auto over verkeersdrempels gaat, waarbij uiterst voorzichtig moet worden gereden om te voorkomen dat de onderzijde van de auto met het wegdek in aanraking komt.

4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens