AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Kia Picanto (2019) #2
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
Kleine rugzak.
Ik rij nu 1 week in mijn nieuwe Picanto (design edition). Voorzover ik met de huidige km-stand een serieuze review kan schrijven wil ik toch een eerste indruk geven. Die is namelijk zéér positief! De auto doet in uitrusting en afwerking niet onder voor de gemiddelde B/C-segmenter én rijdt ook nog eens heerlijk. Het enige is het vermogen van de 0,998cc deze heeft rond de 2300tpm een "dood punt" hét meeste koppel zit duidelijk bovenin. Dat de motor geen race monster was wist ik van te voren, dus is voor mij persoonlijk geen probleem. Een volgende indruk zal ik rond de 2000km geven
PRIVATE LEASE Kia Picanto

Kia Picanto 1.0 CVVT EconomyPlusLine / 1E EIGENAAR / DEALER ONDERHOUDEN/ AIRCO / NEDERLANDSE AUTO / USB / LICHTMETALEN VELGEN
- 2019
€ 9.240

Kia Picanto 1.0 CVVT EconomyPlusLine / 1E EIGENAAR / AIRCO / NEDERLANDSE AUTO / USB / LICHTMETALEN VELGEN
- 2019
€ 8.240

Kia Picanto 1.0 CVVT ComfortPlusLine Navigator Nieuw geleverd, Eerste eigenaar, Navigatie, Cruise Control
- 2018
€ 9.900
Kia Picanto 1.0 T-GDI GT-Line (2018) - Op de rollenbank
Praktijkervaring
Praktijkervaring Kia Picanto: dit vinden eigenaren van hun Koreaanse A-segmenter
Kia Picanto 1.0 T-GDI - Op de Rollenbank
Vergelijkende test
Test: Hyundai i10 - Kia Picanto - Mitsubishi Space Star - Peugeot 108 - Renault Twingo - Volkswagen
Vergelijkende test