Kia Picanto 1.2 CVVT GT-Line (2017)

Uitvoering | Picanto 1.2 CVVT GT-Line |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2017 |
Eerste KIA
De Renault Twingo na 10 maanden alweer ingeruild.
De auto reed fijn maar was ooo zo traag.
Na lang zoeken zijn we bij deze Kia Picanto GTLine uitgekomen. Het model sprak ons erg aan en de GTLine maakt het compleet. We gaan vooral de snelweg op voor mijn werk.
Dagelijk zal er 100KM gereden worden over vooral 100KM/U snelweg. De eerste rit naar het zuiden was het verbruik meteen een fijne rit. Een verbruik van 4.7/100KM was een aangename verrassing. Oftewel 1 op 21.3 en daarvoor is de kia ook aangeschaft. Over luxe dus niet te klagen en vooral de stuur en stoelverwarming is erg prettig. De kia rijd soepel en stuurt lekker licht. De stoelen zitten erg prettig.
Wat opvalt is het blikkerige geluid in de binnenzijde. Äls je met elkaar praat of naar de radio luistert is het alsof je in een tonnetje zit. Het geluid van de banden is ook erg aanwezig maar dat zal wrl door de Nexen banden komen.
Het stoort me niet en alles went. De twingo kon er ook wat van. Nee de eerste 500km zijn prima bevallen en we hopen dat we voorlopig lekker door kunnen bollen. Het leuke is dat je de GTline versie weinig tegenkomt. Waarschijnlijk is deze versie te duur voor de doorsnee picantorijder omdat de picanto vooral klein zuinig en goedkoop moet zijn.
Sinds lange tijd hebben we weer eens een 5 deurs auto.
De ruimte achterin is prima en ik kan goed achter mezelf zitten. Kortom zeer tevreden tot nu toe........
PRIVATE LEASE Kia Picanto

Kia Picanto 1.0 MPi ComfortPlusLine Camera | Apple Carplay/ Android Auto | Airco | Elektr. ramen
- 2020

Kia Picanto 1.0 T-GDI GT-Line 100 pk, Trekhaak, Apple Carplay/Android Auto, Stoel en Stuur verwarming, Navigatie
- 2019

Kia Picanto 1.2 CVVT First Edition | LED | AUTOMAAT | AIRCO | STOELVERW.
- 2017