Kia Picanto 1.0 CVVT ExecutiveLine (2017)

Kia Picanto
Kia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-Line

UitvoeringPicanto 1.0 CVVT ExecutiveLine
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2017

Rijgedrag nieuwe Kia Picanto

Sinds oktober 2017 rij ik de nieuwe Kia Picanto Executive met de kleinste motorisering. Mijn vrouw rijdt het laatste vorige model, de Kia Picanto ComfortPlusLine Navigator van januari 2017, ook met de kleinste motorisering. Hierin heb ik ook verschillende kilometers gereden. Wat mij opvalt is het volgende: de nieuwe uitvoering is beduidend stugger/harder geveerd en de auto houdt met het optrekken in de 1e en 2e versnelling wat in. Hij heeft een klein dood punt met het gasgeven/koppelen wat ik erg hinderlijk vind. Ik zou graag willen vernemen of andere nieuwe Picanto rijders, dit probleem ook hebben! De garage waar ik hiervoor geweest ben, zegt er niets aan te kunnen doen. Overigens vind ik persoonlijk het rijgedrag - schakelen, koppelen en motorgeluid van het vorige model prettiger als van het nieuwe model. Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

PRIVATE LEASE Kia Picanto