Kia Picanto 1.0 DPi DynamicPlusLine 4-zits (2021)
Uitvoering | Picanto 1.0 DPi DynamicPlusLine 4-zits |
Bouwjaar | 2021 |
Introductie
Ik heb er wel lang op moeten wachten (19 weken) maar eindelijk heb ik hem.
De 23e is hij thuis afgeleverd voor de deur(tja..corona)
Leuke auto en mooie uitvoering met alles er op en aan.
Hij rijdt goed zo'n picanto met de nieuwe dpi motor. Niet echt veel power maar dat heb ik niet meer nodig. Hij rijdt zuinig en brengt je van a naar b.
Verder kan ik er nog niet zo veel over zeggen.
Update:
Nu..na een paar weken heb ik een beter beeld van de pica. Auto rijdt uitstekend voor een a-segmenter. Iedereen kan ik hem aanbevelen. Schakelt goed,ligt goed op de weg(ook bij veel wind) en is best wel een fel karretje ondanks zijn 67 pk. Dus eihelikk niks negatief over hem. Ik hou ook het verbruik bij op autoweek( gemiddeld nu 1:18!)
Update
Mijn pica nou 4 maanden in bezit.
Heel tevreden nog steeds.
Iedereen kan ik hem aanraden die een a-segmenter zoekt. Ik ben alleen Ron 98 gaan tanken i.p.v 95 (e-10) Dan loopt hij toch net wat beter en het verbruik is minder. Verder niks te melden.
Update
Inmiddels een jaar in mijn bezit.
Afgelopen week zijn eerste onderhoudsbeurtje gekregen: olie verversen,nieuw oliefilter.
Afgelopen november een wintersetje er onder laten zetten met nieuwe vredesteins + velgen in de kleur van de auto (zie foto)
Verder nog steeds tevreden met de picanto.
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties3
- Comfort4
- Kosten5
PRIVATE LEASE Kia Picanto

Uitgelicht aanbod

Vernieuwde Kia Picanto nu al helemaal te zien

Hoe zuinig is de Kia Picanto in de praktijk?

Private lease: dit betaal je voor de goedkoopste auto's

Hyundai i10 vs. Kia Picanto - Dubbeltest

Mitsubishi Colt is terug: goed voorbeeld doet goed volgen