Kia EV6 77.4kWh AWD GT-Line (2021)
Uitvoering | EV6 77.4kWh AWD GT-Line |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
Matig
Nieuwe leaseauto uitgezocht en het is het allemaal precies niet. Is heel goed te ontdekken op test en reviews op het internet, mijn keuze was voornamelijk gebaseerd op bijtelling.
Het is geen slechte auto maar alles net niet goed over nagedacht in uitvoering als een Duitse auto bijvoorbeeld.
Per 1 februari ga ik een collega gelukkig maken want dit gaat hem niet worden.
Zit nu op range van circa 340-380km ok elektrisch, het is vooral de uitvoering van bediening, de zit in de auto bestuurder en achterin, 1 kerstboom aan piepjes welke na afgezet opnieuw de volgende keer weer vrolijk meedoen etc.
Best mooie auto, idee goed en als ik nog 3 jaar mee had moeten rijden ook goed maar liever niet.
Ben wel heel erg te spreken over de dealer Kooijman, aardiger, vriendelijker en minder arrogant dan de Duitse automerk dealers
- Betrouwbaarheid3
- Prestaties3
- Comfort3
- Kosten3
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Kia EV6

Uitgelicht aanbod

Kia EV6 Plus 77 kWh RWD 229 PK, Demo, Direct leverbaar !!!
- 2023

Kia EV6 GT AWD 77 kWh | Nieuw te bestellen | 585PK | LED | Clima | Camera | Cruise | 21'' | 360 camera