Kia Ceed 1.4 CVVT X-tra (2010)

Kia Ceed 1.4 CVVT X-tra (2010)

UitvoeringCeed 1.4 CVVT X-tra
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2010

Ervaringen

Na een aardige periode van het rijden van lease auto's moesten we een andere auto zelf aanschaffen. Dat was even wennen. Onze tweede auto was een Kia Picanto dus de meest logische stap was de aanschaf van een nieuwe Kia Cee'd, want we willen wel nieuw blijven rijden ;-).

Ik moet zeggen dat ik positief verbaast was bij de eerst proefrit van de Kia en dat ben ik nog steeds. De auto voelt echt Europees aan. De afwerking is ook dik in orde en dat voor dat geld.

We hebben nog niet veel kilometers gereden maar we hebben een aantal flinke ritten gereden met de Kia. Het voelt solide aan en het rijdt gewoon goed. Ondanks dat ik geen proefrit heb gemaakt met de 1.6, schat ik in dat een zwaardere motor beter zou zijn. Maar ondanks dat kan de Kia op de snelweg goed meekomen.

De zuinigheid, ondanks de eco moter, valt mij tegen. 1 op 14 of 15 is niet echt eco voor je portemonnee ;-)

In het algemeen zijn we zeer tevreden over deze auto.

6,5

PRIVATE LEASE Kia Ceed