Jeep Jeep Commander 3.7 V6 (2007)

autoreview

Signalement

UitvoeringJeep Commander 3.7 V6
Versnellingen5, Automaat
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2014
KM-stand bij aanschaf149.780 km
KM-stand laatst152.500 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Eerste indruk

 • 152.500 km

Na jaren lang diverse lease-auto's te hebben gehad, van Mercedes Benz E Coupe, Volvo XC90, Mitsubishi Outlander PHEV, Lexus CT200H besloten om nu weer een eigen auto te kopen. Geen bijtelling meer, minimaal van 200 tot 780 EUR netto per maand. Zelfs met dergelijke bedragen kun je een behoorlijke auto prive rijden. Niet de meest voor de hand liggende, maar mijn voorkeur ging, en gaat nog steeds uit naar een grote amerikaan.
Het is een unieke Jeep Commander Rocky Mountain uitvoering geworden, met een 3.7 V6 benzine motor in plaats van een 4.7 V8 op benzine. Daar zijn er niet veel van in Nederland.
Gemiddeld verbruik valt mee, althans voor een dergelijke auto, 1 op 8.5 en met een fluwelen voet 1 op 9.
Verder valt op, een heerlijke rust, een beetje deinen, maar dat mag de pret niet drukken.
Tot op heden 2 probleempjes gehad en inmiddels verholpen, stabilisator rubbers slechts 65 EUR inclusief montage. En de afvoer van het regenwater bij het open dak was verstopt waardoor het water de auto inliep. Met een kabeltje verholpen, kosteloos!
Volgende melding bij 175000 km.

4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens