Jeep Grand Cherokee Limited 3.6L V6 24V Quadra Lift (2015)
Uitvoering | Grand Cherokee Limited 3.6L V6 24V Quadra Lift |
Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
Amerikaanse probleempjes
Ik rijd met mijn Jeep (nieuw aangeschaft) rond voor mijn werk in Nigeria en zit erg veel in "de bush". Verder zijn de wegen hier van zeer slechte kwaliteit met kuilen en greppels van gigantische omvang. De GC voelt zich echter helemaal thuis en met vervelende taxi en busjes is 8 versnellingen en 300pk soms erg makkelijk. Mijn vering staat op ECO wat betekend dat bij een snelheid over de 80km/h de wagen zakt voor een betere stroomlijn (voor een lager verbruik). Dat werkt allemaal feilloos. En ondanks dat de vering soms doorslaat (bij grote greppels ed.) blijft de GC comfortabel.
Toch zijn er een paar eigenaardige zaken die best wel irritant zijn. Het meest is de twijfelende automaat. Soms weet die gewoon niet wanneer hij moet terug schakelen. Verder mijn rear view camera. Die lijdt een eigen leven. En de zaklantaarn die standaard in de kofferbak zit heeft het nog nooit gedaan.
Zoals ook de UConnect. Die staat op basis en kan ik niet uitbreiden naar mijn iPhone. Ook leest hij niet de berichten en mails van mijn iPhone (wel de SMS van mijn BlackBerry).
Maar om te rijden.... een zaligheid. Zit er hard aan te denken om er thuis ook een te kopen (wel een Diesel dan)
- Betrouwbaarheid4

Nederland doet aangifte tegen Stellantis om 'sjoemeldiesels'

Jeep Grand Cherokee CRD - Test

Jeep Grand Cherokee SRT8 - Reportage

Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD

Dit zijn punten voor een goede camperstalling