Jeep Grand Cherokee Limited 3.6L V6 24V Quadra Lift (2015)

autoreview

Jeep Grand Cherokee Limited 3.6L V6 24V Quadra Lift (2015)

Signalement

UitvoeringGrand Cherokee Limited 3.6L V6 24V Quadra Lift
Versnellingen8, Automaat
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2016
KM-stand laatst0 km
Lezerswaardering: 40%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Amerikaanse probleempjes

Ik rijd met mijn Jeep (nieuw aangeschaft) rond voor mijn werk in Nigeria en zit erg veel in "de bush". Verder zijn de wegen hier van zeer slechte kwaliteit met kuilen en greppels van gigantische omvang. De GC voelt zich echter helemaal thuis en met vervelende taxi en busjes is 8 versnellingen en 300pk soms erg makkelijk. Mijn vering staat op ECO wat betekend dat bij een snelheid over de 80km/h de wagen zakt voor een betere stroomlijn (voor een lager verbruik). Dat werkt allemaal feilloos. En ondanks dat de vering soms doorslaat (bij grote greppels ed.) blijft de GC comfortabel.
Toch zijn er een paar eigenaardige zaken die best wel irritant zijn. Het meest is de twijfelende automaat. Soms weet die gewoon niet wanneer hij moet terug schakelen. Verder mijn rear view camera. Die lijdt een eigen leven. En de zaklantaarn die standaard in de kofferbak zit heeft het nog nooit gedaan.
Zoals ook de UConnect. Die staat op basis en kan ik niet uitbreiden naar mijn iPhone. Ook leest hij niet de berichten en mails van mijn iPhone (wel de SMS van mijn BlackBerry).
Maar om te rijden.... een zaligheid. Zit er hard aan te denken om er thuis ook een te kopen (wel een Diesel dan)

4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  2
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens