Jeep Cherokee 3.7i V6 Limited (2003)
Uitvoering | Cherokee 3.7i V6 Limited |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Vanwege het comfort en het uiterlijk hebben wij deze auto gekocht. Tot nog toe zijn wij niet teleurgesteld. Het is een heerlijke probleemloze auto. In het terrein hebben we hem nog niet echt uitgeprobeerd, maar we hebben met deze auto wel een rijvaardigheidstraining gedaan, bij Paul Maaskant. Daar liet de auto zien, over grote kwaliteiten te beschikken. De wegligging van deze auto is, in full-time 4wd stand, erg goed. Ook de remmen zijn erg goed. De motor van deze auto is erg krachtig. Het is, zeker in de tussenacceleratie, een snelle auto. Helaas ligt het benzineverbruik bij gemengd gebruik, vrij hoog. Daarentegen valt het op de snelweg, bij een normale rijstijl wel mee. 1 op 9 is dan goed haalbaar. De afwerking zou wel wat beter kunnen,evenals de stoelen. Ook de versnellingsbak zou, bij langzaamrijden, wat vloeiender mogen schakelen.
In een korte tijd hebben wij vrij veel kilometers gemaakt in deze auto. Daarbij zijn wij alleen maar meer overtuigd geraakt, dat we een juiste keuze hebben gedaan.