Jeep Cherokee 2.5 CRD Sport-Plus (2002)
Uitvoering | Cherokee 2.5 CRD Sport-Plus |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
De Jeep Cherokee is een lekker stoere wagen, alles wat je beet pakt voelt stevig en solide aan, en de retro-look bevalt mij zeer goed.
Het interieur is ruim en de stoelen lekker stevig met een goede ondersteuning.
De motor heeft ontzettend veel trekkracht en zorgt ervoor dat de jeep behoorlijk vlot kan zijn, wat erg handig is bij het inhalen.
Hij stuurt lekker soepel op lage snelheden en voelt heel direkt aan op hogere snelheden wat erg prettig is op bochtige wegen.
Mocht je van het asfalt afdwalen dan kan je geen betere 4x4 hebben dan deze, Modder, zand, diep water zijn allemaal geen probleem, hij ploegt er als een tank doorheen dankzij de lage gearing, hoge bodemvrijheid, brede banden en sterke motor.
Na proefritten gemaakt te hebben met de Landrover Freelander, Toyota Rav4 en de Suzuki Grant Vitara stond voor mij vast dat de Jeep Cherokee de juiste auto voor mij was.
Na 9 maanden geploeter met een maandag ochtend Seat Leon is deze wagen een verademing.
Het enige probleem tot nu toe is dat ik een zere nek heb van het achterom kijken als ik wegloop op de parkeerplaats.