Hyundai Tucson 2.0i CVVT DynamicVersion 2WD (2007)

Hyundai Tucson
Hyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai Tucson CrossHyundai Tucson CrossHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai Tucson - interieurHyundai Tucson - interieurHyundai Tucson - interieurHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai Tucson

UitvoeringTucson 2.0i CVVT DynamicVersion 2WD
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2013

Top auto

Ik rij twee en half jaar in mijn Hyundai Tucson naar volle tevredenheid. Ik kan veel details gaan opschrijven, maar ik schrijf op wat voor mij belangrijk is.
Voordelen: stoer, degelijk, doet het altijd, goede trekauto, prakties, handig bijv. Te openen raam achterklep, helemaal plat kunnen doen bijreidersstoel, geslaagd als pak ezel, hoge en goede zit voor bestuurder en passagiers, interieur met alle noodzakelijke acc. Die het ook blijven doen, het is de eerste auto die ik na 2,5 jaar nog lang niet zat ben.
Nadeel: ik mis in deze auto duidelijk de 6e versnelling, dit zou zorgen voor meer geluidscomfort op de snelweg en ten gunste komen aan verbruik en milieu.

7,5

PRIVATE LEASE Hyundai Tucson