Hyundai Tucson 2.0i CVVT DynamicVersion 2WD (2005)
| Uitvoering | Tucson 2.0i CVVT DynamicVersion 2WD |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2005 |
| Jaar van aanschaf | 2005 |
| KM-stand bij aanschaf | 10 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
In januari konden we de Tucson halen, we hadden hem in september besteld en konden toen alleen nog kiezen uit zwart of zilver en zwart is het geworden.
Deze lak is trouwens erg gevoelig voor krasjes,die zitten er namelijk al te veel op terwijl ik erg zuinig ben.
Ik was hem altijd met de hand,week hem goed in en was met veel water en ga nooit naar de wasstraat.
Van de auto zelf nog geen moment spijt gehad, tsjonge wat rijdt deze lekker, fijne stoelen, veel beenruimte, hoge zit, weinig motorgeluid nauwelijks banden- en windgeruis en hij ziet er nog gaaf uit ook.
Het verbruik viel in het begin wat tegen maar ik heb het bij gehouden en kwam tot de volgende +/- resultaten:
Rijksweg bij 120 km/u 1 op 11
Rijksweg bij 100 km/u 1 op 12.5
Wintersport met skibox 140/150 km/u 1 op 9
Zomervakantie met caravan(1300 KG en airco aan) 1 op7.5
Woon/werkverkeer 1 op 10.5
Nog een tip: de boardcomputer met de indicatie zoveel liter op de 100 km kan men ook resetten door hem ongeveer 5 sec in te houden (dit staat niet in het instructieboekje).
Met de caravan naar Italie viel het mij erg mee,ik kon zelfs heel veel in de 5de versnelling rijden op vlakke weg en vanaf +/- 95 km/u,maar bij klimmen moet er wel veel geschakeld worden
Airco werkt echt perfect!
De materiaal keuze van het dashboard en kofferruimte vind ik niet zo denderend want dit krast namelijk heel gauw.
De kofferruimte vind ik net voldoende maar het seperaat te openen ruitje is heerlijk,dan blijkt dat je er toch nog veel bij kunt stoppen.
Alleen lekte het acherruitje,hier is een nieuw rubber ingezet en toen was het over.
1 keer banden nagebalanceerd
Verder starten, lopen en heerlijk rijden.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Hyundai Tucson

Dit zijn de vijf goedkoopste tweedehands auto’s met een hoge instap

Goedkoper dan huren: roadtrip met een auto voor €2.500 die je daarna weer verkoopt

Hyundai Tucson - Opel Antara

Hyundai Tucson 2.7i V6 StyleVersion (2006)