Hyundai Tucson 2.0i CVVT StyleVersion 2WD (2008) #3

Hyundai Tucson
Hyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai Tucson CrossHyundai Tucson CrossHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai Tucson - interieurHyundai Tucson - interieurHyundai Tucson - interieurHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai Tucson

UitvoeringTucson 2.0i CVVT StyleVersion 2WD
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2020

geweldig

geweldig in de titel. ja en eigenlijk niet omdat de auto goedkoop in rijden is, maar zo degelijk is dat hij met meer als een ton geen onderhoud gewoon blijft rijden. ik was er niet blij mee dat dat zo was. maar alles beter dan een auto die stil staat (helaas mijn ervaring met een super de luxe peugeot). de tucson waar ik nu mee rijdt heb ik helaas wat kosten aan gehad maar motorisch gewoon blijft rijden. zoals nieuwe remblokken + remschijven op alle 4 de wielen, 1 remklauw + nieuwe rem olie, interieur filter + luchtfilter, distributie + multiriemen, nieuwe radio (oude had geen code om te ontgrendelen), ruitenwisser voor, accu en batterijen voor de afstandsbediening. dat is zo wat gedaan aan de tucson. best wel een flinke lijst maar afijn, inmiddels wel duidelijk wat ik gekocht heb.

bij de eerste kilometers was het verbruik 1 op 8, niet heel erg vreemd maar toch netjes dacht ik. inmiddels tegen de 157000 aan zit hij op 1 op 12. ps, ik heb hem gekocht met 154.000.

nu ik inmiddels weet wat ik nu heb aan de tucson staan er gelukkig nog wel wat dingetjes op de planning als nieuwe banden (voor inmiddels 8 jaar oud en erg glad), bougie's want die zitten er ook al een tijdje in met een waardeloos merk (ngk). daar gaan bougie's in van bosch. nieuwe olie + oliefilter, stuur of fusé kogeltje en een nieuwe radio + nieuwe speakers want de radio wordt erg warm en is waarschijnlijk verkeerd aangesloten. en als een set harmon speakers geinstaleert kan worden laat ik dat zeker niet liggen maar uiteraard eerst ff op onderzoek uit of dat gaat.

voor de rest een zeer fijne wagen om mee te rijden. vooral de stoelverwarming, lederen stoelen, klimaatcontrol, goeie zit positie, comfortabel onderstel en de hoge zit maken het rijden erg fijn. het is jammer dat er een lock down is want zou het erg gewild hebben om een stukje te toeren naar het buitenland.

PRIVATE LEASE Hyundai Tucson