Hyundai Terracan 2.9 CRDi Executive (2004)

Hyundai Terracan
Hyundai TerracanHyundai TerracanHyundai TerracanHyundai TerracanHyundai Terracan

UitvoeringTerracan 2.9 CRDi Executive
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2004

Sinds November 2004 ben ik de zeer trotse bezitter van de Hyundai Terracan 2.9 Commen Rail Diesel Injection of terwijl CRDI.

Na 4 jaar in een Toyota Land Cruiser te hebben gereden vonden we het tijd voor een nieuwe, grotere, stillere en mooiere auto en daarom hebben we de Terracan uitgezocht.

Toen ik de auto bestelde stond hij ongeveer 1,5 maand later bij me voor het huis.

De grote Terracan is zeer ruim, comfortabel, zuinig, stil en mooi. De afwerking is zeer goed, alles is met leer bekleed en is daardoor zeer mooi. Qua uitrusting heeft hij veel zoals automatische airco, cruise control, navigatiesysteem en veel meer.

Veilig is hij ook met ABS met EBD, 4 airbags, een goede kooiconstructie en dergelijken.

De wegligging is uitstekend. De prestaties zijn niet slecht in ongeveer 12 sec. naar de 100 en een top van een kleine 170. Het verbruik licht rond de 1 op 12 a 13 gem.

geen

9,5