Hyundai Terracan 2.9 CRDi Executive (2004)
Uitvoering | Terracan 2.9 CRDi Executive |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Deze Jeep is volgens mij de beste Jeep die er is, hij heeft ondermeer leren bekleding, cruise control, automatic climate control, 4 airbags, radio cd, elektrische ramen en spiegels, 4wd, elektrisch en verwarmbare stoelen, nou je kunt het zo gek niet bedenken of hij heeft het.
En de motor...... GEWELDIG!!! die 163 pk"tjes sleuren de auto in 13 seconden naar honderd en geeft hem een top van rond de 175 km/u! En het verbruik? dat gaat ook wel, gemiddeld 1 op 11, 1 op 12.
Iets minder tevreden ben ik over de dealer, ze hadden niet eens het fatsoen om even een andere koplamp er in te doen omdat ze er een verkeerde in hadden gezet in de garage daarom ben ik maar naar een andere dealer gegaan daar losten ze het keurig op. Later kreeg ik nog wel een excuus van mijn eigen dealer dus dat was wel een verbetering...
Tot nu toe alleen een kapotte lamp omdat ze er een verkeerde in hadden gezet, en het luchtrooster ritselde maar ik kwam tot de ontdekking dat het een blaadje was.