Hyundai Sonata 2.7i V6 Executive (2001)

autoreview

Hyundai Sonata 2.7i V6 Executive (2001)

Signalement

UitvoeringSonata 2.7i V6 Executive
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2001
KM-stand laatst185.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

SLECHTSTE AUTO OOIT

 • 185.000 km

Ik wilde graag een zes cilinder waar ik tien jaar mee zou kunnen sturen. Het werd bijna mijn financiële ondergang. Een kwart van het jaar reed ik met een leenauto. Het was om gek van te worden. Een paar voorbeelden: elke 20.000 nieuwe achterbanden bij een voorwielaandrijver (oorzaak nooit gevonden, deurrubbers na drie jaar weg (net buiten garantie ne geen coulance), leer van stoel en stuur compleet versleten, slecht werkende ventilatie en kachel (altijd koude voeten in de winter), altijd stotteren, verbruik 1 op 7 , onnoemelijk aantal storingen in de elektronica, torenhoge rekeningen van reparaties. Na 185000 km deed 1 cilinder niet meer mee. Oplossing: nieuwe kop. Maar dat zou het enorme slechte lopen en iet willen starten met warme motor niet oplossen, waarvoor dus een extra budget voorzien zou moeten worden. Verkocht voor duizend euro!

1,5
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  2
 • Comfort
  2
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens