Hyundai Santa Fe 1.6 T-GDI PHEV AWD Premium Plus Sky (2022)

Hyundai Santa Fe 1.6 T-GDI PHEV AWD Premium Plus Sky (2022)

UitvoeringSanta Fe 1.6 T-GDI PHEV AWD Premium Plus Sky
Bouwjaar2022
Jaar van aanschaf2026

Zojuist aangeschaft

Wij willen graag erop uit in Europa en met de vorige auto kon dat uiteraard maar bagage mee en bestemming beperkt. We hebben 2 grote auto’s gehad hiervoor een Chrysler Grand Voyager Stow&Go 3.0 V6 waarbij onze kids ieder een eigen stoel hadden wat een relaxte auto was dat. Ook een 2.7L V6 Hyundai Santa Fe gehad, 5-man, een doodle met grote dakkoffer naar Italië. Hield niet over maar ging prima.
Nu kids uit huis willen we er heerlijk opuit trekken met onze 2 hondjes. Daktent gekocht, uitgeklapt 200x240 en voor 2 ruimte zat. Een PHEV voor het eerst gezien onze ritjes veel 20-40km heen terug zijn of verder weg. Kunnen thuis opladen en werk vanuit huis. Luxe uitvoering gekocht, panorama dak en stoelen in alle mogelijke richtingen te verstellen en ook met ventilatie en verder allemaal extra’s om te ontdekken.

10,0

PRIVATE LEASE Hyundai Santa Fe