Hyundai Ioniq Hybrid Comfort (2017) #2
| Bouwjaar | 2017 |
| Jaar van aanschaf | 2017 |
| KM-stand laatst | 58.701 km |
Betrouwbare en zuinige auto
Ik heb de Hyundai hybride (geen plug-in) nu 7 jaar en heb daar veel plezier van gehad. Tot op heden heb ik alleen banden en een accu moeten vervangen. Deze auto is zeer betrouwbaar en voorzien van alle comfort en veiligheidssystemen. Afgelopen zomer hebben we 5000 km heen en terug gereden naar Kroatie en geen problemen gehad. De auto is zeer zuinig te noemen met een verbruik van gemiddeld 5 liter per 100 km. Het bereik met een volle tank is ca 1000 km inclusief het electrisch rijden, Hij heeft vele veiligheidssystemen zoals lane assist, noodstop en intelligente navigatie. Via draadloze apple car play zijn diverse apps zoals spotify, Flitsmeister etc. te raadplegen. De bediening gaar via knoppen aan het stuur en op het dashboard en niet zoals bij hedendaagse auto's via een scherm.
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Hyundai Ioniq 1.6 GDi LEDER XENON DAK CAMERA STOELVERW VOL VOL VOL
- 2017

Hyundai Ioniq Premium EV SOH 89,5 % !!!- ORIGINEEL NEDERLANDSE AUTO - SCHUIF/KANTELDAK - PARKEERSENSOREN VOOR EN ACHTER - DODEHOEK DETECTIE - KEYLESS ENTRY & START - NAVIGATIE - STUUR EN STOEL VERWARMING
- 2018

Hyundai Ioniq 1.6 GDi Comfort | Achteruitrijcamera | Airco | Parkeersensoren | Adaptieve Cruise Control
- 2017