Hyundai i30 Wagon 1.5 T-GDI 48V N Line (2021)

Uitvoering | i30 Wagon 1.5 T-GDI 48V N Line |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Geweldige auto
Omdat ik zelf Geen Review kon vinden over deze auto schrijf ik er zelf nu 1 na de aankoop.
Na 16 jaar in een Seat Cordoba te hebben gereden werd het tijd voor wat nieuws. Na lang zoeken en wikken en wegen zijn we uitgekomen bij de Hyundai i30 Wagon in de N line uitvoering. We wilden graag een sportieve auto met veel kofferbakruimte en absoluut GEEN SUV/MPV. Dan kom je snel uit bij een Station en heb je in deze prijsklasse een beperkte keuze. Zo hebben we gekeken naar de Ford Focus, de KIA Ceed en de Volkswagen Golf Station. De Hyundai sprong er snel uit. In de N line versie is het echt een mooie auto. Prachtige velgen, zeer mooie "smoel"aan de voorzijde en een geweldig interieur. Vergeleken met de concurrentie krijg je zeer veel waar voor je geld. De N line is voorzien van bijna alle denkbare opties inclusief elektrische bestuurdersstoel met geheugenfunctie, rijbaanassistentie, prachtig multimedia display, mooie halfleren sportieve stoelen met stoelverwarming etc etc. De Kleur (Dark Knight) die wij hebben is ook echt prachtig. Daarnaast een extra voordeel tov de concurrentie: De auto is MILD HYBRID en dus zuiniger in verbruik.
De auto hebben wij een week geleden opgehaald. KM Stand toen bijna 29000 en 1 jaar oud. Zo goed als nieuw dus. Inmiddels een kleine 1000 KM gereden en wat een genot. De auto rijd zeer ontspannen, zit heerlijk en de luxe aan boord is, voor ons na een 19 jaar oude auto, overweldigend. Het Multimediasysteem is super. Werkt duidelijk en is tevens via een APP op afstand per profiel in te stellen. Geweldig. De Auto stuurt heerlijk, schakelt licht en koppelt prettig. De auto rijd in ECO stand erg zuinig (ongeveer 1 op 20) en is heeft toch voldoende power. Bij de sportstand wordt het echt leuk. De auto is dan strakker geveerd en is indrukwekkend snel. Tevens blijft hij goed op de weg liggen en stuur je fijn met hoge snelheid de bochten door. Erg mooi is ook dat bij het achteruitrijden de spiegels mee naar beneden gaan zodat je een goed zicht hebt. Mooie innovatie. Dus, tot op heden niets minder dan Lof. Enige minpunt: bij iets hogere snelheid horen we wat ruis bij de deur van de bestuurderskant. Is wat storend.
Update volgt bij meer KM.
PRIVATE LEASE Hyundai i30