Hyundai i20 1.2 LP i-Drive Cool (2016)

autoreview

Hyundai i20 1.2 LP i-Drive Cool (2016)

Signalement

Uitvoeringi20 1.2 LP i-Drive Cool
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2016
Jaar van aanschaf2016
KM-stand bij aanschaf20 km
KM-stand laatst18.000 km
Lezerswaardering: 14%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Matig

 • 18.000 km

Bij ophalen auto begon het met een kapotte ruitenwisser. Daarna de auto naar buiten gereden bleek dat de benzine meter defect. 5 uur later ophalen dus. Probleem bleek niet opgelost. Later een nieuwe meter in tank aangebracht. Binnen enkele maanden regelmatig de melding van leeg lopende band. Alle onderdelen vervangen probleem was over. Vanaf begin af aan bij wegrijden met koude motor zat er een hik inalsof er een cilinder niet mee deed. Wat niet het geval was . Na 2 1/2 jaar was dat nog zo. Heb toen maar de auto ingeruild bij ander merk auto.

3,3
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  3
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Hyundai i20

Gerelateerde forumtopics