Hyundai i10 1.1i DynamicVersion (2010) #2

Hyundai i10
Hyundai i10Hyundai i10Hyundai i10Hyundai i10Hyundai i10Hyundai i10Hyundai i10Hyundai i10Hyundai i10Hyundai i10Hyundai i10Hyundai i10Hyundai i10Hyundai i10Hyundai i10Hyundai i10Hyundai i10Hyundai i10Hyundai i10Hyundai i10

Uitvoeringi10 1.1i DynamicVersion
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2016

Trouwe lobbes

Met 120.000km hebben we de Hyundai i10 in 2016 gekocht. De auto was toen 6 jaar oud. We zochten iets kleins en goedkoops voor tijdelijk. Hij stond destijds in de buurt te koop voor circa €4500,- bij een garage die de auto vanaf nieuw in onderhoud heeft gehad.

De auto heeft één keer een lekke oliekeerring gehad tussen blok en bak. Dat is best een klus en komt vaker voor bij dit type Hyundai i10.

Verder willen de remmen wel eens vast gaan zitten. Om dit te voorkomen moet je de remmen af en toe goed intrappen.

Naast normaal onderhoud geen andere zaken dan hierboven gehad. Oftewel een trouwe lobbes. Het is een redelijk simpele auto en wat er niet op zit gaat ook niet stuk.

Houdt je van snelle bochten, heel zuinig, en sjieke auto dan zou ik voor een andere auto gaan. Maar zoek je voor een betrouwbare goedkope no nonsense auto die je altijd weer droog en met enthousiasme (blokje heeft voldoende pit) overal heen brengt en soepel over de drempels vervoert, dan is de i10 een prima keuze.

Wij maken maar weinig kilometers met deze auto en waren van plan deze maar kort te houden, maar ja, hij gaat niet stuk en je hoeft je ook geen zorgen te maken over een krasje of hem aan vrienden uit te lenen. En omdat hij het altijd zo trouw doet zijn we in de tijd toch een beetje verknocht geraakt.

7,5

PRIVATE LEASE Hyundai i10