Hyundai Excel 1.3i LS (1999)
Uitvoering | Excel 1.3i LS |
Bouwjaar | 1999 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
Tot nu toe zeer positief over deze auto.
Ik ben nu bijna een jaar eigenaar van deze auto en tot nu toe ben ik er ontzettend blij mee.
Gekocht voor 1000 euro en tot nu toe elke cent waard. Hij start altijd en rijdt soepel. Toegegeven, echt vlot is hij niet en even snel inhalen op de snelweg is er niet bij, maar mijn positieve beoordeling is puur gebaseerd op prijs/kwaliteit verhouding. Oftewel in ogenschouw nemende dat deze auto 16 jaar oud is heb ik veel luxe voor die 1000 euro.
Ruim genoeg om met 2 volwassenen en 3 pubers in rond te crossen. Electrische ramen voor, electrisch schuifdak en airco.
Als je een ruime fijne auto zoekt voor weinig geld en weinig maandelijkse kosten dan is het echt een aanrader.
Gemiddeld rijd hij zo rond de 1 op 15 en qua verzekering en wegenbelasting ben ik maandelijks iets van 55 euro kwijt dus dat is voor mensen met een kleine beurs zoals ik best wel lekker.
Binnenkort APK en ik verwacht geen grote dure verrassingen.
O ja, Ik ben zelf 1,73 en heb alle ruimte, maar voor de wat langere mensen is het wel irritant dat het stuur niet in hoogte verstelbaar is. Mijn man is 1,88m en kan er op zich wel in rijden maar wel met de beentjes wijd :-)