Honda CR-V 2.0 i-VTEC Elegance (2007)

Uitvoering | CR-V 2.0 i-VTEC Elegance |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Gewoon een fantastische SUV !
Vanaf mijn eerste km's met deze auto ( ca 52.000 km op de teller bij aankoop ) heb ik genoten van het autorijden. Zeer betrouwbaar , alles werkt zoals het moet, jaarlijks regulier onderhoud zonder extra kosten.
Verbruik over 3 jaar bij ca 40.000 km's met 10% vakantieritten, veel korte ritten ca 1 op 10.0 tot 11.0 (fijne automaat).
De CRV geeft aan bestuurder en passagiers, rust, ruimte en overzicht en is bovendien heel comfortabel, deze SUV rijdt eigenlijk als een middenklas sedan.
De wegligging blijft mij in positieve zin verbazen, het onderstel is stevig en het overhellen in bochten is minimaal.
De realtime 4-wielaandrijving geeft stabiliteit en zekerheid, ook in de winter op zomerbanden heb ik geen enkel probleem ondervonden.
Het interieur is ruim, goede zit,logisch funktioneel dashboard, misschien nog wat teveel plastic ,opklapbare stoelen geven voldoende ruimte om behoorlijk wat te verplaatsen.
Dat er niet meer Honda CRV's in Nederland rondrijden moet toch echt een marketingprobleem zijn!!
Enig negatief punt is de fikse afschrijving, maar dat heeft logisch te maken met de marktwerking (aanbod en vraag ).
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties4
- Comfort4
- Kosten4
Uitgelicht aanbod

Test: Honda CR-V 2.2 i-CTDi - Mitsubishi Outlander 2.2 Di-D 4WD

Test: Honda CR-V 2.4 i-VTEC (2010)

Honda CR-V 2.0 i-VTEC Executive (2008)

Test: Subaru Forester – Mitsubishi Outlander – Honda CR-V

Test: Nissan X-trail - Honda CR-V - Toyota RAV4