Honda Civic Coupé 1.5 DXi (1995)
Uitvoering | Civic Coupé 1.5 DXi |
Bouwjaar | 1995 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Aangename en vlotte auto, waarin ik dagelijks met veel plezier naar mijn werk rijd. Ook voor de wat langere ritten is het een heerlijke auto. Ondanks dat de auto al veel kilometers heeft gereden, rijd en schakelt de auto nog heerlijk.
Grootste nadeel is de ruimte achterin, je moet wel erg klein zijn om daar lekker te kunnen zitten qua hoofdruimte. Voorin is de ruimte prima, de hoofdruimte is daar voldoende voor lange mensen (ben zelf zo’n 1.94).
Verder is de auto redelijk zuinig, met woon-werkverkeer haal ik gemiddeld zo’n 1:15. Het is wel een beetje schatten, aangezien de kilometerteller het niet altijd goed doet. De genoemde kilometerstanden liggen dus feitelijk hoger, omdat de teller zo’n 50% van de tijd niet werkt. Buiten dat heeft de auto geen mankementen.
Kilometerteller functioneert niet goed, maar dat was bij aankoop al het geval. Verder nog geen problemen gehad met deze auto.