Honda Civic 2.2i-CTDi Sport (2006)
Uitvoering | Civic 2.2i-CTDi Sport |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Naast de uitstraling waren vooral de rijeigenschappen doorslaggevend. Direct en comfortabel met een legio aan vermogen. Eerst de keuze laten vallen op een Executive maar de gewenste opties (Grandprix pakket, Xenon en de ’storm’ velgen) en het beschikbare budget gingen niet samen. Dus werd het een sport.
Tot op heden heb ik hier geen seconde spijt van. Nu 1600km mee gereden en elke minuut achter het stuur is genieten en nog eens genieten. Daarnaast is de aandacht van de omgeving ongekend. Regelmatig word ik aangesproken en wil men de auto van binnen en buiten bekijken. Net als ik in het begin verbaasd iedereen zich over de ruimte van binnen. De kofferbak is enorm voor zijn klasse. Heerlijk zo’n extra ruimte die je kan ‘afsluiten’. Al met al een top auto.
Voor meer info lees de reeds geplaatste reviews van andere CIVIC rijders. Heb deze met plezier gelezen en onderschrijf hun ervaringen.
Inmiddels ben ik al één keer in de garage geweest... Het eerste weekend gelijk met een volle bak gereden. Na enkele hobbels was een krakend geluid bij de achtervering te horen. Een afspraak bij de dealer gemaakt. Bij de dealer was inmiddels een melding van de importeur gekomen over dit probleem. De schroefveren achter moesten iets gedraaid worden waardoor het probleem verholpen zou zijn. Tot op heden geen last meer...
- Betrouwbaarheid4
- Prestaties5
- Comfort5
- Kosten4
Uitgelicht aanbod

Honda Civic 1.8 i-VTEC – 2006 – 405.613 km - Klokje Rond

Frank van der Lende (3FM) zoekt een nieuwe auto

Honda Civic 1.8i VTEC Comfort (2007)

Test: Kia Cee'd - Hyundai i30 - Nissan Qashqai - Toyota Auris - Mazda 3 - Honda Civic

Test: Ford Focus – Honda Civic – Renault Mégane – Volkswagen Golf