Honda Civic 1.5 DXi (1993)
Uitvoering | Civic 1.5 DXi |
Bouwjaar | 1993 |
Jaar van aanschaf | 2001 |
Ik heb sinds 2001 een zilvergrijze Honda Civic dxi. Deze bevalt mij zeer goed, voornamelijk de rij-eigenschappen. Ondanks dat het een 1.5 is, wil die best vooruit! Het karretje is 4cm verlaagd, wat zeker ten goede kwam aan de wegligging, niet dat deze al slecht was, plus ik heb er lm velgen met brede banden onder laten zetten. Het enige nadeel daarvan is, dat de auto echt, soms tot het irritante toe, behoorlijk naar sporen zoekt.
De auto bezit eigenlijks geen fabrieks optie’s, zoals electrische ramen en dergelijke. De vorige eigenaar heeft er wel een electrisch schuif/kanteldak in laten bouwen.
De auto heeft verder qua onderhoud wel regelmatig aandrijfasrubbers nodig. Verder heb ik geen noemenswaardig veel onderhoud aan de auto. alleen dus de slijtage gevoelige onderdelen, omdat ik best veel kilometers maak.
Geen noemenswaardige problemen. De auto heeft me 1x laten staan doordat de benzine meter soms blijft hangen. Dat komt doordat de pasvorm van de witte wijzerplaatjes die ik er zelf ingemaakt heb niet ideaal is. En 1x omdat de stroomverdeler versleten was.