Honda Accord Tourer 2.2i-CTDi Sport (2008)

autoreview

Honda Accord Tourer

Signalement

UitvoeringAccord Tourer 2.2i-CTDi Sport
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2010
KM-stand bij aanschaf98.500 km
KM-stand laatst99.500 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Honda Accord 2.2i-CTDi Sport

 • 99.500 km

Beste lezers,

hieronder kunt u mijn MyReview lezen voor onze nieuwe Honda Accord.

Enige tijd geleden was het tijd voor een nieuwe auto en mede door hulp van enkele forumleden hebben wij de keuze gemaakt om een Honda Accord aan te schaffen.


Enkele specificaties:

Bouwjaar: 03-2008
Kilometerstand: 98.500
Brandstof: Diesel
Datum aankoop: 1/11/2010


Proefrit:
Samen met mijn vrouw zijn we naar Stompetoren gegaan om bij autobedrijf De Goede Auto's deze Accord te kunnen proefrijden. En in een woord: GEWELDIG. Rijdt soepel en je hebt bijna niet de indruk dat je in een diesel zit. Auto is nog zo goed als nieuw. Schakelt uitstekend en zo op het eerste gezicht lijkt alles naar behoren te werken.

Maar we merkten al snel dat de auto een afwijking naar rechts heeft. Dit al gelezende hebbende in de andere MyReviews wist ik dat dit niet alleen opgelost hoeft te worden door het uitlijnen. Enkele medeforumleden maakten al de opmerking dat soms de voorste subframe verkeerd gemonteerd is en dit verholpen dient te worden. Ik heb dit meerdere malen aan de De Goede Auto's gezegd. Ze zouden ernaar kijken...


Ophalen van de auto:
Iets eerder dan gepland konden we de auto ophalen. Ik had mijn oom en tante gevraagd om ons naar Stompetoren te rijden nadat wij met de trein naar Hoofddorp waren gegaan. De afspraak was om daarna naar vrienden te gaan in Rotterdam. Daar aangekomen zie ik gelijk dat de auto niet gewassen is. Niet van binnen en ook niet van buiten...zien we maar door de vingers dacht ik. Ik start te auto en zie dat de tank driekwart leeg is...wat doe je eraan?

Al met al service waarbij zelfs mijn hond zou weglopen. De mensen daar bedankt en naar Rotterdam gereden. De eerste kilometers waren fantatisch. Helaas merkten we dat de auto nog steeds een afwijking naar rechts had. Een heerlijke avond gehad in Rotterdam in een aan te raden Sushi restaurant.

De Honda dealer:
Aangezien de auto jonger is dan drie jaar en nog (net) geen 100.000 km heeft gereden heeft de auto nog fabrieksgarantie. Dus ik ben gelijk naar de plaatselijke Honda dealer gegaan en de mensen daar hebben naar het probleem gekeken. Zo op het eerste gezicht konden ze geen oplossing vinden voor de afwijking. Maandag zal ik de auto daar afzetten en hopelijk kunnen ze dan het oplossen. Update nadat er meer duidelijk is.

LET OP: De waarderingen zijn niet om veel kilometers gebaseerd, meer van eerste indrukken en ingewonnen informatie. Deze kunnen wijzigen!

4,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (6)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens