Honda Accord 2.0 EX (1992)

Honda Accord 2.0 EX (1992)

UitvoeringAccord 2.0 EX
Bouwjaar1992
Jaar van aanschaf2021

Accord simpel maar fijn

Begin 2021 Heb ik deze auto gekocht. Ondertussen 30.000 kilometers en 2 vakanties mee gereden en nooit echt in de steek gelaten. Met zijn 160nm aan koppel komt deze wagen goed van zijn plaats en zeker op de snelweg kan je makkelijk even iemand in halen.

Het enige nadeel aan de auto is de carburateur. hierdoor is de wagen niet bepaald zuinig en rij ik tussen de 1/10 en 1/12. Ook raken de rubbers bij de bougies snel versleten waardoor er olie bij komt en het blok gaat stotteren.

Echter hebben deze dingen mij niet weerhouden om met deze auto naar Spanje te rijden en zelfs na 3 maanden daar stil staan was de auto zo op gestart en klaar om mee te rijden. In totaal zijn er in de 2 vakanties 9000km op de teller gezet zonder enkele problemen. Ook met zijn ruime kofferbak en aantal zit plaatsen ging het prima om een aantal weken met zijn 5e in de auto te rijden.

7,0