Ford Transit Custom L2H1 290 125pk Trend (2014)

autoreview

Ford Transit Custom
Ford Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit Custom

Signalement

UitvoeringTransit Custom L2H1 290 125pk Trend
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2014
KM-stand bij aanschaf13 km
KM-stand laatst80.500 km
Lezerswaardering: 58%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

 • 40.000 km

Zeer fijne bedrijfswagen.
lekker vlot snelle motor die lage toeren juist fijn vind (1200 toeren zonder stoten) met 140 in zn 6 2500 toeren lekker stil aan boord.

zeer mooi geluid van de speakers.

als je een transit custom wilt kopen zou ik zeker gaan voor de Trend uitvoering aangezien deze net wat meer luxe aan boord heeft.

Slecht zicht

 • 76.000 km

Auto heeft zojuist onderhouds beurten gehad.

Viel op als je je ruitensproeier bedient op snelheden zoals 100 of 120 spoot het water niet verder dan de ruitenwisser zelf.

Garage heeft erna gekeken en deze zijn niet af te stellen dus is er een sproeier opgezet van een fiesta die wel af te stellen zijn.

Verder helemaal geen problemen met de transit custom!

Ruil bus

 • 80.500 km

Mijn transit custom naar de garage gebracht voor onderhoud.

Ik kreeg een transit custom terug in het type L1H1.
Was voor mij geen probleem want het rijdt toch wel.

Wat vooral opvalt met de korte wielbasis van de custom is als je over drempels gaat hij niet zo goed veert als mijn L2H1.
Die is net wat stugger en de korte basis deint naar mijn mening.

Het schakelen gaat nog steeds strak en direct en de motor loopt perfect. Verbruikt geen druppel olie.

Hij heeft nu ongeveer 80.000 km gelopen en het enigste wat opvalt is dat het interieur op sommige plekken wat slechter word. (Zie de armsteun en de best. stoel).

Voor de rest ben ik er erg tevreden mee!

4,8
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens