Ford Transit Custom L1H1 290 125pk Limited (2013)

autoreview

Ford Transit Custom
Ford Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit CustomFord Transit Custom

Signalement

UitvoeringTransit Custom L1H1 290 125pk Limited
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2013
KM-stand bij aanschaf40 km
KM-stand laatst185.153 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Rijd nog steeds top

 • 185.153 km

Jeb de auto nu 7 jaar in bezit en ben zojuist de 185.000 km gepaseerd. Rijd nog steeds als een zonnetje. Gemiddeld verbruik naar 185.000 km is 1 op 12,5 althans dat geeft mijn boordcomputer aan. Als ik het aantal gereden kilometers deel door de aantal verbruikte liters diesel (ik houd dit bij in en Excel bestand) kom ik uit op een gemiddelde van 1 op 12,31. Al met al een behoorlijk mooi verbruik voor een wagen van 2 ton waar regelmatig 5 personen in zitten.

5,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens