Ford Ranger (2003)

Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2019

Degelijk werkpaard

In 2020 een Ford Ranger extra cab gekocht als opvolger van de Toyota Landcruiser 90
Voor mijn werk als Veegservice Bedrijf is een pickup erg handig.
Wat me direkt opviel is dat de motor erg sloom is onder de 2500 toeren..Boven de 2500 toeren komt er leven in de brouwerij
Vooral het rijden met een aanhanger met lading (ongeveer 2500 kilo) geeft dan ergernissen
Ik heb voor de Ford Ranger gekozen omdat het eigenlijk een gerebatchte Mazda B2500 is,
En omdat ik vertrouwen heb in Aziatische auto,s heb ik deze aangeschaft,
En tot nu toe maakt de auto dat waar,
Het brandstof verbruik is wel vrij hoog, ongeveer 1:8
Hert rijcomfort is voor dit type auto met bladveren achter
wel goed, mits je rustig over een verkeersdrempel gaat.
Ik rijd met veel plezier in deze auto, je zit vrij hoog en de stevige brede stoelen zitten goed,
Ook de suicide achterportiertjes zijn erg handig bij in en uitladen uit de cabine
Wel wil ik de achterkant van de cabine nog wat isoleren omdat ik vrij veel rijgeluid hoor in de cabine ,
Maar alles in beschouwing genomen ben ik wel tevreden met dit trouwe werkpaard!

7,5